dimarts, 29 de desembre del 2009

Any nou!

El dia d'any nou, la meua experiència durant aquests 15 anys. Els primers 7 anys, no menrecordo de res, a partir dels 7, ja començo a enrecondar-me de que anavem tots a la meva villa, ma mare, mon pare, mon germà i amics. Anavem i els 3 dies d'abans d'any nou, ho preparavem tot per a que estiguera llest per al dia d'any nou, per a que només arribar, ens posàrem a fer la festa.
Sempre feiem el típic joc dels escacs o del bingo, la partideta de cartes, les barralles de xiques contra xics, (que per cert, les xiques sempre en guanyavem), etc.
A més a més, a l'hora de sopar, sempre estavem els mateixos, els més petits, ens col·locavem a una tauleta a part i els grans es col·locaven a la taula del costat de la xemeneia, no eren llests ni res... El cas es que després de sopar, apartavem les taules i ens ficavem a fer "la discoteca", posavem la música al màxim i com teniem una bola de discoteca, amb piles de llum, feiem llums cap a la bola de discoteca i les llums es dispersaven per totes les parts, a les 12 menys quart, ens preparavem el raïm i ens col·locavem amb cadires prop de la televisió per a vore per la primera, les campanades i després, al acabar, tiravem el cotilló al foc de la xemeneia.
Enguany, serà un any diferent, nous amics, nous moments a recordar.
Espero que passeu un bon any nou!
Andrea Clausell Martí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada