dijous, 10 de desembre del 2009

Break Dance

Es un estil de ball del carrer, es un tipus de ball molt sacrificat, et passes el dia fent acrobàcies, està molt bé, jo volia aprendre'n però tenies que estar cada dia fent molt d'exercici i no tenia temps per a fer les meves tasques. La majoria d'aquest ball, no s'estudia, s'hi aprèn al carrer, ja que es una dansa urbana, s'aprèn mirant a la gent del carrer com balla. El Break Dance, a part de ser un tipus de dansa molt sacrificada, tens que estar ben en forma. El Break Dance, es originari de Brasil.
Hui en dia, el Break Dance es una dansa reconeguda, però des fa alguna anys, no era reconeguda, es sabia que es practicava però ningú la prenia com a dansa escolar, la prenia com a dansa de carrer, de manifestacions i de mala gent. Ho veien com una dansa per a les persones que no s'agradaven, per a les persones que volien destacar i també per als que volen ser persones "úniques", sense problemes.
El Break Dance, a voltes es pot confondre en el rock acrobàtic, però el rock acrobàtic es molt més sacrificat que el break dance.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada