dimecres, 1 de juny del 2011

Guió per a fer una bona redacció d'Anglés

Tipus de redaccions:
Un paràgraf és un text no molt llarg en el que es té que escriure progressivament un tema sense eixir-te de la línia temàtica. Primerament, tens que introduir el tema, una breu idea que aniràs completant amb el body (que és el cos de la redacció), finalment acabarem amb una breu conclusió en la que donarem unes raons del perquè hem escrit el paràgraf d'aquest tema.(En el títol, SUBJECTE+VERB+COMPLEMENT)

Descripció d'una persona, primer introduïm qui i per què l'hem elegit, després dos paràgrafs més dient la seva personalitat i el que més destaca de la persona, també podem incloure aficions. Per acabar, en la conclusió ficarem que admirem més de la persona. (En el títol, SUBJECTE+VERB+COMPLEMENT)

La redacció d'opinió es en la que primer s'introduïx el tema, després el argument (dos paràgrafs), argumentant si estàs d'acord amb la idea o si per el contrari, no estàs d'acord, (EX: en una redacció d'opinió sobre el tabac, tu tens que argumentar si estàs a favor o en contra però si estàs a favor no pots ficar arguments d'estar en contra i si estàs en contra, no pots estar a favor). Finalment, la conclusió, on donarem la nostra opinió resumint el que hem ficat abans en breus paraules. (En el títol, SUBJECTE+VERB+COMPLEMENT)

Redaccions de for and against, en les que en la introducció introduirem el tema, sense ficar cap opinió. Després el body en dos arguments, ficant on the one hand per al primer argument i on the other hand per al segon argument, argumentant en cada paràgraf unes idees. En la conclusió reconsiderem totes les idees i ho juntem tot. (En el títol, SUBJECTE+VERB+COMPLEMENT)

Redaccions narratives, en la primera part una introducció dien quan?, on?, i qui?. En el body es descriuen els events que possiblement passen i en la conclusió la experiència que ha viscut el narrador en la narrativa. (En el títol, SUBJECTE+VERB+COMPLEMENT)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada