dimarts, 15 de març del 2011

VIOLÈNCIA DE GÈNERE

En el dia de la dona, es va voler transmetre a tot arreu els ideals d'un grup que defenien els drets de les dones, lluitaven contra la marginació social que hi havia en l'època, un fet que et podia valer la vida en poques paraules.
En aquest dia es volen premiar les dones treballadores però no obstant, no debem oblidar les dones que han patit maltractament (ja siga social o de la parella), les dades de maltractament social en els darrers anys han anat disminuïnt, sobretot van baixar quan la dona va començar a incorporar-se al treball. Les dades de maltractament per part de la parella son desconegudes, l'any passat van haver més de 9.400 denúncies, el que és més corroent, és pensar en que només hi han 9.400 denúncies de totes les dones que han sofrit maltracte, totes les que s'han quedat callades, possiblement perquè tenien por a la reacció de la seva parella o perquè estimaven de cor a les seves parelles, un altra opció és perquè no volien mal per al seu home. El que no pensen és que el seu home la esta fent patir, resumidament, les dones que es callen, s'amarguen la vida perquè viuen per a una persona que no les correspon, que no vol el bé per a elles.
El dia de la dona tindria que ser un pas en davant per a totes les dones que es callen, per a totes les dones que a pesar de la seva posició social, sofreixen un abús constant. Des d'ací, vos preguem que lluiteu per les vostres families, les que de veres vos volen i que vos allunyeu de males companyies. Vida només hi ha una i no la tenim que malgastar en gent que no s'ho mereix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada