dijous, 17 de març del 2011

Aeroport de Cabanes (Castelló)

Titular d'actualitat
Subtítol

Cos de la notícia
(Què?, qui?, com?, quan?, on?, per què?)

Antecedents, valoracions, conseqüències, etc.


ANDREA CLAUSELL
Finalment, l'aeroport de Castelló, situat entre Benlloch i Vilanova d'Alcolea, ha sigut inaugurat el 25 de Març, després dels 14 anys, quan va ser aprovat el projecte. Però encara no hi ha una data prevista per a cap vol, ja que encara no s'ha aprovat el permís de navegació aèria. El cost ha pujat fins als 150 milions d'euros.
Quan va finalitzar la construcció de l'aeroport de Castelló, ____________, diverses personalitats van anar a visitar el recinte, cosa que només va servir per a malgastar benzina, ja que l'aeroport no va ser inaugurat. La manca de diners provocada per la crisi ha fet que no es puga acabar de construir ni inaugurar l'aeroport en el moment que estava previst. Malgrat açò, ha acabat sent inaugurat gràcies a la proximitat del període electoral, ja que els candidats a la alcaldia, han fet propostes per a que la gent els vote en les pròximes eleccions del 22 de Maig. Però el permís de vol que va ser demanat al Ministeri de Foment encara no ha sigut aprovat, llavors no es pot realitzar cap vol fins un pròxim avís.
Passada la visita del 25 de Març, a la que van assistir aproximadament unes 1.500 persones, es van aprovar unes altres visites guiades per a que la gent poguera visitar les noves instal·lacions, a les visites només hi van assistir unes dotze persones, en les quals les opinions van ser: "com no podem volar, al menys veiem en que ens gastem els diners", "els banys no estaven nets", "espere que vaja gent"; amb aquestos comentaris, veiem que la gent no s'ha emportat bones impressions de l'aeroport. Passades aquestes visites, el president de la diputació C. Fabra va prohibir les visites per motius desconeguts, en una roda de premsa, va dir que ell no havia prohibit les visites guiades, va dir que les havia prohibides la companyia contractada per a realitzar els vols.
D'altra banda, es va planificar una festa "rave" en la que la gent es volia manifestar per la decisió de C. Fabra fent un "botelló" prop de l'aeroport, ja que estaven indignats en tots els anys i tota la quantitat de diners que ha costat construir l'aeroport.
En les últimes noticies que ens han arribat, ens hem assabentat de que no hi hauran pròxims vols fins d'ací 3 mesos ja que no hi hauran avions fins passat Juliol. Tal volta per la manca de diners o tal volta per la manca de documents que hi han, ja que el permís de vol encara no s'ha acceptat.
Els diferents partits polítics el que han fet ha sigut criticar als altres partits i aprofitar que anaven a inaugurar l'aeroport per a intentar adjudicar-se més vots. Cosa que no crec que influencie molt ja que el tema de la crisi és la cosa en la que més es van a basar els diversos votants per a elegir el partit finalment votaran en les pròximes eleccions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada