dimarts, 15 de febrer del 2011

RECOMANACIÓ

L'assasinat del doctor Moraleda i El verí del teatre. Aquest llibre està escrit per Rodolf Sirera, és una obra de teatre escrita en un registre col·loquial-estàndard. Amb una gran varietat de personatges i amb tema d'aventures-misteri. Aquest autor en aquest llibre ha tingut la meravellosa capacitat de mantenir al lector en un estatus d'intriga i de suspens durant cada obra en cada escena.

Recomane aquest llibre perquè en la primera obra, en l'assassinat del dr. Moraleda aprens que no et pots fiar de ningú, que encara que no ho veggues, si has fet alguna cosa malament, t'acaben pillant perquè la veritat sempre ix a la llum. D'altra banda, està el verí del teatre, aquesta part és força desconcertant perquè veus com la gent canvia la seva personalitat tant com quan Paris Hilton canvia de vestuari. Les dos obres les encapçalaria en un gènere de tragicomèdia, perquè les dos acaben amb la mort amb algun dels personatges principals.

L'escena que més m'ha agradat ha sigut una de les finals de l'assassinat del doctor Moraleda, quan Rodabalho assassina a tots els companys de l'expedició, ha sigut la que més m'ha agradat perquè és on he estat en més tensió, en la que hi havia més intriga per tot el que podría haver passat.




1 comentari:

  1. Recorda que a les 12 de la nit d'avui diumenge 27 de febrer s'acaba el termini per a publicar el primer capítol de FICCIONS. Clàudia i Eva ja l'han publicat!
    Si vols que et corregisca les faltes o que t'ajude a publicar el teu text, pots envia-me'l per correu o fer-me un comentari en el meu bloc. Fins ara.

    ResponElimina