dilluns, 15 de novembre del 2010

MOMENTUM MAYUMANA

Mayumana és un grup de música que va iniciar-se en el 1996 quan un grup de gent va ser moguda per la seva inquietud creativa. Els integrants de "MAYUMANA" no són tots de les mateixes localitats, i tampoc provenen de les mateixes disciplines, cadascun té uns aspectes diferents, cadascun toca un instrument que han fet ells, perquè ells són els que es fabriquen els instruments.
Jo vaig assistir a l'actuació que van fer el dia 15 de Octubre a l'Auditori de Castelló, van fer una gran representació que es basava en el temps, en què faríem si poguérem parar el temps i en que el temps és el que dicta i condiciona les nostres accions en el futur. Desenvolupen un únic llenguatge que es basa en el talent personal, el ritme, el humor, la visualitat, el ball i la música.
El temps, segons ells, és el que marca el ritme i la música marca la cançó i el ball, les nostres cançons tenen la capacitat de canviar la nostra concepció. En Momentum el que intenten fer és parar el temps, endarerir-lo o avançar-lo.
En Momentum, intenten ficar al cap la idea de: I si poguérem parar el temps, controlar-lo, prendre'ns un respir per observar-lo. Si poguérem fer tot açò, Què faríem? Què canviaríem?

Per a mi, anar a aquesta audició va ser una experiència única perquè vore tanta gent ballar, tots ben coordinats, fa veure molt de treball i em va encantar veure tota aquesta gent de diferents llocs i de diferents estils actuant, ja que van fer un contrast perfecte i crec que poca gent podria fer el que han fet ells, ho recomane a molta gent perquè paga la pena anar a veure Mayumana.




1 comentari:

  1. Corregeix les faltes més cridaneres:
    és
    són
    toca
    són
    assistir
    l'Auditori de Castelló,
    poguérem
    faríem
    poguera
    i que
    dicta
    Desenvolupen
    El temps, segons ells, és
    Momentum
    és
    endarerir-lo
    ficar
    poguérem
    prendre'ns
    faríem
    canviaríem?
    mi
    diferents
    podria

    ResponElimina