dimecres, 6 de gener del 2010

LA COMPRA COMPULSIVA

És una enfermetat?
Hi ha voltes que la gent compra quantitats exessives de roba, que realment no necessita, només la compra pel simple plaer d'obtindre una peça que no en tenia, per obtindre un objecte que en un principi no tenia en ment, però veu l'objecte i "s'enamora" d'ell.
Segons molta gent, la compra compulsiva és una enfermetat, perquè tens que anar al psicòleg per a que et lleves eixa "malaltia". La gent es pensa que es una bogería el ser comprador/ora compulsiu/iva, ja que a voltes, per a llevar-se l'enfermetat, tens que prendre't pastilles o qualsevol tipus de medicament per a crear una mena "d'abastiment" dins de la persona, es a dir, que es creuen que ja tenen eixes coses, llavors ja no lis fa falta.

La meva opinió personal:
La meva opinió, es que cadascú, té diferents tipus de defectes, encara que tinguen que anar al metge, per a que lis lleven eixa enfermetat, paga la pena, ja que al menys tenen un problema solucionat.
Jo també en penso que la compra compulsiva és una addicció que es pot superar apartant-se de les tentacions, de les tendes de roba i de tindre molts diners en la mà.
Possibles conseqüències:
Les possibles conseqüències en son, que et quedes sense diners per gastar-te'ls tots en roba, etc. El primer objecte d'addicció, és la roba.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada