dijous, 26 de novembre del 2009

Tint del pèl, convenients e inconvenients

Tenyir-se el pèl era, antigament, un acte que només ho feien les dones d'una mitjana edat per a camuflar les primeres canes.
La coloració no permanent no conté amoníac ni oxidants, pel que és la menys agressiva per al cabell. El color va desapareixent poc a poc amb cada rentat pel que les canes no queden recobertes totalment. La més popular és la henna, es tracta d'un colorant vegetal usat des de l'antiguitat que proporciona a tomb lluentor i cos. La henna no és compatible amb altre tipus de tints, pel que és necessari esperar que desaparegui l'efecte d'aquesta abans d'aplicar altre tipus de coloració.
La coloració permanent és la més forta i habitual. El seu principal avantatge és que cobreix totalment el pèl i les canes, a més de poder canviar el teu color de forma radical. Això es deu al fet que té amoníac i oxida la melanina del cabell. El seu inconvenient és que castiga molt el cabell ja que li lleva la seva lluentor natural pel que es recomana cuidar més del normal el pèl tenyit amb aquest tipus de coloració.
Així que abans de tenyir-vos el pèl, heu de informar-vos bé, ja que podríeu destrossar-vos el pèl.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada