dilluns, 30 de gener del 2012

Magdalena passada per foc.

El passat divendres 27, es va prendre foc dins d'un almacén, en aquest almacén es guardaven les gaiates per a la propera magdalena, es van cremar al voltant de set gaiates i dues carrosses, entre elles es van cremar les de la gaiata 18, la 16 i un 25% de la gaiata 10. En lo que correspon a les carrosses, la de la regina de les festes també ha resultat afectada. Tot es deu, per lo que han evaluat els perits, a una espurna produida per un curtcircuit. Tot açò es resumeix a una pèrdua de temps i una enorme pèrdua econòmica. Per a suavitzar un poc l'ambient (i gastar més diners), el president de la Generalitat Alberto Fabra ha elaborat uns pressupostos per a financiar un poc la pèrdua.
No es la primera volta que es pren foc a les gaiates, tal volta deguem preguntar-nos si era de veres que tot va estar produit per una espurna i si fa falta gastar diners amb un detector de fum. Ja que el problema va ser que es va avisar tard a les autoritats corresponents i quan van arribar els bombers tot o quasi tot estava ja perdut.
Des d'ací un fort suport als castelloners i castelloneres, esperem que les gaiates es puguin reconstruir o al menys, deixar un poc a punt ja que de normal les gaiates tarden un any en construir-se i la magdalena es en Març, es a dir, d'ací dos escassos mesos i no hi ha quasi temps per a acabar de construir-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada